10 March 2012

Tutorial: Machiaj pe timp de criză

Se termină banii,  mai vine o criză, o depresiune economică, se scumpesc produsele cosmetice, rezervele tale de tonalcă sunt pe terminate.. Deh, câte se pot întâmpla. Dar nu trebuie să disperăm! Vă propun o serie de soluţii de urgenţă de pus în aplicare atunci când ţi se termină produsele cosmetice!

1. No rimmel? No problem!
S-a golit sticluţa de tuş? Trebuie să ieşi urgent în oraş, dar ochii nemachiaţi te ţin ca după gratii? Nici o problemă! Pune puţină apă în sticluţă, închide capacul, agită bine-bine, iar dacă periuţa are bule pe ea când o scoţi din tub, să ştii că rimmelul tău e ca şi nou!

2. Fondul de ten s-a terminat? Facem altu!
N-aţi auzit de home-made-tonalcă? Ia crema ta de faţă, rade nişte pudră minerală pe ea, amestecă bine şi voila! Nu are acelaşi efect de acoperire totală ca de şpacleovkă, dar e mai bine decât nimic! Pentru ten uscat, recomand să adăugaţi puţină făină de grâu, pentru efectul acela de pâine ca la mama acasă. Pentu ten gras, făina de porumb e cea mai potrivită.

3. Gloss natural şi sănătos.
S-a terminat gloss-ul tău preferat cu miros de căpşuni şi cu străluci, care făcea ca firele de păr să ţi se lipească de buze chiar şi când nu bătea vântul? Avem soluţia! Ia o sfeclă, (poţi s-o fiebri, la dorinţă, pentru ca apoi s-o mănânci, e păcat să iroseşti hrana) taie o felie şi freac-o de buze. Culoare garantată! Pentru efectul acela glossy-glossy, aplică puţină salivă şi ai grijă ca din 2 în 2 minute să aplici un strat nou, că se evaporă.

4. Piele deshidratată? H2Oeşte-o!
Crema ta preferată s-a terminat? Simţi cum îţi crapă porii şi ţi se cojeşte stratul superior al epidermei? Nu dispera! Intră în baie şi stropeşte-te cu apă. Nu o şterge cu prosopul. Senzaţie de prospeţime şi hidratare garantată de proprietăţile de bază ale apei! Ai grijă să repeţi acest ritual din 2 în 2 minute, pentru că se evaporă. Continuaţi procedura până cumpăraţi o cremă nouă.

Sper că v-au fost de folos aceste sfaturi extrem de practice în caz de criză de produse cosmetice!
Acesta este un pamflet, dacă ţi se pare offensive, foloseşte mai puţină tonalcă. ;)

8 comments:

  1. maladet))) sper sa fie un bun ghid ptru cei ce fac isterica de la nimicuri ))))

    ReplyDelete
  2. Punctele 3 si 4 mi-au placut cel mai mult... :D

    ReplyDelete
  3. Iar în cazul în care rimelul preferat se scutură de pe gene,adaugă puţină cremă şi e ca nou :D

    ReplyDelete
  4. pasiba dzetka pentru tipsuri...tziomiki:D

    ReplyDelete