26 November 2010

Marş pi front, mândru soldate maldavan!

La începutul acestei luni peste tot se discuta mai în glumă, mai cu scepticism, prezicerea babei Vanga şi a lui Nostradamus. Faimoasa profeţie a celui de-al treilea război mondial de pe 11 noiembrie 2010... S-a vorbit cât s-a vorbit, apoi discuţiile s-au consumat. S-a uitat.

Pe 11, dimineaţă, s-a trezit, pe rând, în funcţie de fusele orare, toată populaţia globului. Nici un stres. Pe la amiază, la pauza de masă, dând întâmlător cu ochii peste vre-un calendar, le-a venit ceva în minte: o vagă amintire sufocată de grijile cotidiene şi rutinare... chipurile azi ar fi trebuit să se întâmple ceva... dar nu a fost să fie. Şi-au spus "ei, aşa şi-am ştiut că nu va fi nimic", şi şi-au văzut de treabă în continuare.

Pe 23 curent, dimineaţă, s-a trezit coreeanu (de sud) aterizând în mijlocu străzii, în pijama, lăţit pe asfalt, cu panică în jur.

Astăzi circulă ştiri gen "Conflictul din Coreea se poate transforma în Al Treilea Război Mondial".

Mâine ne iau bărbaţii pe front.

Un mic apropo, ca să vorbim la particular despre puterea noastră militară:

Aceşti Bărbaţi ne vor apăra. SEAL-şii şi Marines-ii noştri, pupa-i-ar mămica.
Pentru poligloţi şi erudiţi: S.E.A.L. şi The Marines sunt forţe militare americane extrem de bine-antrenate. I-aţi văzut prin filme cu siguranţă - muşchioşi, puternici, profesionişti, antrenaţi, fără scrupule - maşini de luptă.

Dar, să sperăm că totul va fi bine şi că nu vom avea poveşti şi ode post-contemporane măreţe despre eroi ale căror ultime cuvinte au fost "Hm, o bombă XK3000 UBKz AMER dezamorsată? Straniu. Dă să o iau s-o prezint sub-locotenentului."pentru a le recita nepoţilor şi strănepoţilor...

P.S. Nu cred în acest război. NU va fi aşa ceva. Nu vă faceţi griji, staţi la călduţ şi beţi ceai fierbinte!
...cât timp mai puteţi.... >:))

5 comments:

  1. )))Doamne fereshte de capu' nostru daca vom fi aparati de asa BARBATI...mindrie de tara shi...cam atit...hi, moldova...hi, voronin...hi, coreeanu in pijama...

    ReplyDelete
  2. Geniul cela din skype :D26 November 2010 at 22:50

    Fuck War =)
    Smoke Weed & Live in peace =)
    ascultati Bob Marley :D
    tăt as' şie ghini... nu vrode-bî

    ReplyDelete
  3. noi credem amarnic in ceea ce vrem sa fie.. doar ca realitatea distruge aceste iluzii..

    ReplyDelete